Recomandari

Pentru o vizualizare optima a site-ului folositi Mozilla Firefox.

Link-uri

RESURSE CRESTINE
INFO CRESTIN 

Sondaj
Ce tematici doriti sa abordeze emisiunile RVEi?
 
Toolbar RVEi
Asculta LIVE
Asculti R.V.E. International live

Asculta cu Media Player
Asculta cu Winamp
Asculta cu Real
Home arrow Programe arrow Emisiuni
Emisiuni
Alege Astazi PDF Imprimare E-mail

Este o productie radio “Vocea Evangheliei” adaptata dupa o traducere a cartii “De ce oamenii buni fac lucruri rele” de Erwin Lutzer.

Citeste mai departe...
 
Atlasul Lumii Vii PDF Imprimare E-mail
Astazi, cand majoritatea inca mai aproba conceptia evolutionista, consider ca este absolut necesar ca oamenii sa cunoasca si interpretarea biblica (interpretare care este, de fapt, cea reala) referitoare la aparitia universului.
Citeste mai departe...
 
Biografii Celebre PDF Imprimare E-mail
Intr-o vreme in care ziarele, revistele, emisiunile radio si TV, abunda in birfe si glume cu si despre VIP-uri autohtone si internationale, emisiunea Biografii celebre ne poarta intr-o scurta incursiune in viata oamenilor pe care istoria i-a pastrat pe paginile ei, in semn de onoare.
Citeste mai departe...
 
Biruitori prin Suferinta PDF Imprimare E-mail
Societatea romaneasca a fost adanc marcata de anii de ateism in care valoarea omului a avut de-a face doar cu realizarile si performantele lui. Persoanele cu dizabilitati au fost profund stigmatizate in aceasta perioada.
Citeste mai departe...
 
Biserica o binecuvantare pentru natiuni PDF Imprimare E-mail
Difuzata cu o frecventa saptamanala, emisiunea se adreseaza credinciosilor evanghelicii pasionati de activitatea bisericii locale si in special de misiune.
Citeste mai departe...
 
Calatorie spre Locul Inimii PDF Imprimare E-mail
Cu totii simtim nevoia sa iesim din cand in cand din valtoarea de zgomote gri cu care ne agreseaza cotidianul si sa ne tragem putin sufletul pe malul tihnit, scaldat in armonia muzicii si culoarea cuvintelor de pret.
Citeste mai departe...
 
Celui ce Va Birui PDF Imprimare E-mail
Ascultarea acestei emisiuni da senzatia de asezare in banci, fiecare editie reprezentand o noua lectie in scoala rugaciunii. Nu ne-am nascut stiind sa ne rugam.
Citeste mai departe...
 
Children Bible Hour si Story Time PDF Imprimare E-mail
Sunt emisiuni difuzate exclusiv in limba engleza si care se adreseaza in special copiilor, dar si parintilor si bunicilor. Suferinta si bucuria nu sunt traite de copii nostri in izolare.
Citeste mai departe...
 
Cind te Regasesti in Lumina Scripturii PDF Imprimare E-mail
Este o emisiune care-l are ca invitat special pe pastorul Paul Negrut. Mesajele dumnealui ne ajuta sa ne identificam cu persoane si situatii gravate pe paginile Scripturii, tocmai pentru a intelege mai bine starea in care suntem si pentru a ne asuma in mod corect deciziile pe care le avem de luat.
Citeste mai departe...
 
Clipa de ragaz PDF Imprimare E-mail
 Este un program radio ce surprinde viata, asa cum este ea, cu bune, cu rele, dar mai ales cu lectiile pe care ni le ofera la fiecare pas. Cateva minute de ragaz nu strica niciodata, iar daca in acest timp poti invata din experienta altora, e si mai bine.
Citeste mai departe...