Recomandari

Pentru o vizualizare optima a site-ului folositi Mozilla Firefox.

Link-uri

RESURSE CRESTINE
INFO CRESTIN 

Sondaj
Ce tematici doriti sa abordeze emisiunile RVEi?
 
Toolbar RVEi
Asculta LIVE
Asculti R.V.E. International live

Asculta cu Media Player
Asculta cu Winamp
Asculta cu Real
Home arrow Programe arrow Emisiuni arrow Jurnal Crestin&Actualitatea religioasa
Jurnal Crestin&Actualitatea religioasa PDF Imprimare E-mail
Isi propun sa redea evenimentele pozitive si inedite/interesante ce au loc in viata bisericilor  sau credinciosilor evanghelici, in special penticostali, baptisti, crestini dupa evanghelie din Romania precum si din alte tari ce se gasesc in aria de acoperire a postului.

De exemplu: evenimente speciale din biserica locala - botezuri, evanghelizari, intalniri de tineret, inaugurari, vizite fratesti, concerte crestine, etc. Deasemenea isi propun sa redea evenimente la nivel de Uniuni, Alianta Evanghelica din Romania si organizatii crestine evanghelice internationale cu: congrese, conferinte, sedinte si alte actiuni specifice.  Isi mai propun sa redea si evenimente ce au loc in mediu/societate si afecteaza viata de zi cu zi a credinciosilor evanghelici din  Romania, Europa si intreg mapamondul.

Difuzata zilnic, emisiunea Jurnal crestin cu o durata medie de 10 minute, prezinta pe scurt evenimentele ce au avut sau urmeaza sa aibe loc atat pe plan national cat si plan international. Ea contine adesea inserturi din partea oamenilor cheie care pot furniza informatii concise despre subiectul mediatizat. O caracteristica aparte a acestei emisiuni este accentul pus pe informatii despre bisericile si crestinii din tarile in care acestia sunt persecutati.

Difuzata in Week-end, emisiunea Actualitatea religioasa are o durata de 30 de minute. Ea isi propune sa prezinte pe larg subiectele stirilor fie prin interviuri mai ample cu personalitati, fie prin reportaje, fie prin note sau marturii din lucrarea evanghelica, atat nationala cat si internationala.

Echipa celor care contribuie la realizarea acestor doua emisiuni este coordonata de Catalin Ardelean si Daniela Stoica. Un suport substantial il aduc Corespondentii zonali (redactori din statiile RVE din tara) care ne furnizeaza materiale despre evenimentele care au loc in raza de acoperirea postului lor de radio. In realizarea emisiunilor ne bucuram de o larga deschidere din partea bisericilor locale, a birourilor comunitatilor, uniunilor si Aliantei in a furniza informatii legat de evenimentele ce au loc, fie prin comunicate, fie prin revistele informative ale Cultelor. 

Realizator: Catalin Ardelean
Comentarii (1)add comment

MSdwG said:

  asa cum discutau niste profesori si prof.phd.mircea h.orasanu este necesar sa se explice Biblia la televizor ,cum ar fi prof.moldovan
September 20, 2009

Scrie un comentariu
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley

Copyright 2007. All Rights Reserved.
busy