Recomandari

Pentru o vizualizare optima a site-ului folositi Mozilla Firefox.

Link-uri

RESURSE CRESTINE
INFO CRESTIN 

Sondaj
Ce tematici doriti sa abordeze emisiunile RVEi?
 
Toolbar RVEi
Asculta LIVE
Asculti R.V.E. International live

Asculta cu Media Player
Asculta cu Winamp
Asculta cu Real
Home arrow Programe arrow Emisiuni arrow Vieti Transformate
Vieti Transformate PDF Imprimare E-mail
 Este o emisiune de interviuri - talk-show, difuzata de mai bine de 10 ani.Porneste de la principiul ca "Esenta evangheliei este transformarea" si este de folos pentru ascultatori sa auda marturiile personale ale celor peste 400 de invitati care au trecut prin Vieti transformate (si la propriu si la figurat) de-a lungul anilor.
Dar ce spun ascultatorii?

RADU CLETIU este caricaturist de renume national si international, iar in 2005 a intrat in Cartea Recordurilor - Guiness Book. Fiind foarte mult timp aplecat asupra lucrului, asculta posturi de radio. A gasit Radio Vocea Evangheliei iar la "Vieti transformate" ramanea uimit si cam neincrezator ca oamenii se mai pot schimba in bine. Acum Dumnezeu l-a schimbat si pe el in bine.

Printre invitatii nostri au fost de la profesori universitari pana la oameni simpli, de la persoane care au dormit pe linia de tramvai de beti ce erau, pana la oameni care se credeau buni in ochii lui Dumnezeu. Am descoperit in mod foarte real si practic - uneori razand, alteori plangand impreuna cu invitatii - ca bunatatea lui Dumnezeu este nemarginita si puterea Lui este aceeasi pentru fiecare persoana.

Vieti transformate am putea spune ca sunt NOTITE AUDIO DESPRE EXPERIENTELE DIN LABORATORUL LUI DUMNEZEU.

Emisiunea Vieti transformate a aparut si sub forma de carte - 2 volume iar al 3-lea este deja in lucru.

Realizator: Ioan Ciobota 
Comentarii (4)add comment

NEBUNU CRISTIANA said:

  SI EU M AM LASAT DE FUMAT TOT DUPA CE M AM RUGAT LA DOMNUL ISUS SI L AM IMPLORAT SA MA AJUTE SA MA LAS DE ACEST VICIU.IN NENUMARATE RANDURI AM INCERCAT SA RENUNT LA FUMAT DAR NU AM REUSIT PRIN PROPRIILE PUTERI. ASA CA SINGURA SPERANTA A MEA RAMASESE IN DUMNEZEU CEL MARE SI SFANT..
September 12, 2009

Agnes said:

  O emisiune deosebita ! Felicitari
sunt multe lucruri interesante si putem invata si din experientele oamenilor
August 26, 2009

NICOLAE NOVACESCU said:

  CINE SE INCREDE IN DOMNU POATE INFAPTUI ORCE;EU AM FOST UN FUMATOR INRAIT TIMP DE 30 DE ANI SI ACUM 7 LUNI MA-M RUGAT DOMNULUI {SI AM AVUT CREDINTA CA SE VA INFAPTUI }SA MA LAS CE TIGARI VORBEAM CU CU CINEVA CARE ULRERIOR MI-A DEVENIT FRATE SI PASTOR CA ATUNCI CAND VOI TERMINA TIGARILE DIN PACHET ALTELE NU VOI MAI CUMPARA ASTA SA INTAMPLAT PE DATA DE 14 NOIEMBRIE ANUL TRECUT SI SLAVA DOMNULUI PE 28 12 08 MA-M NUSCUT DIN NOU CA SI COPIL AL DOMNULUI OSANA SI GLORIE LUI ACUM FIND UN COPIL AL LUI VREAU SA RASPINDESC SI EU LA RINDUL MEU SAMANTA CREDINTEI FIE CA ACEASTA ZI CARE OTRAIM ASTAZI SA NE DESCHIDA INIMILE SI DOMNUL SA NE DEA INTALEPCIUNE CA SA MERGEM PE CALEA LUI IN FINAL CITEVA URARI DE LA MINE MAI PUTIN DE LA DOMNUL MAI MULT PASTE FERICIT CU MULTE BINECUVANTARI DE LA DOMNUL' HAR SI PACE IN INIMILE VOASTRE
April 19, 2009

Monica Palumbo said:

  ( pentru Ioan Ciobota)D-zeu sa-ti de-a putere si mai deparet sa poti ajunge la cati mai multi oameni care au nevoie de EL.

Multa,multa pace,putere,har sa-ti de-a Domnul si in anul care vine.
Suntem mandri si bucurosi caci am avut posibilitatea sa te cunoastem si personal
Familia Palumbo(Voiteg)
December 27, 2007

Scrie un comentariu
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley

Copyright 2007. All Rights Reserved.
busy