Recomandari

Pentru o vizualizare optima a site-ului folositi Mozilla Firefox.

Link-uri

RESURSE CRESTINE
INFO CRESTIN 

Sondaj
Ce tematici doriti sa abordeze emisiunile RVEi?
 
Toolbar RVEi
Asculta LIVE
Asculti R.V.E. International live

Asculta cu Media Player
Asculta cu Winamp
Asculta cu Real
Home arrow Programe arrow Emisiuni arrow Sanatatea o Responsabilitate a Fiecaruia
Sanatatea o Responsabilitate a Fiecaruia PDF Imprimare E-mail
Anchetele realizate de Fundatia pentru Imbunatatirea Conditiilor de Viata si de Munca (FICVM), incepand cu anul 2001, evidentiaza ca sanatatea si familia sunt principalele repere din viata europenilor. Contemporanii nostri sunt mai preocupati pentru calitatea vietii lor.

Vor sa aiba parte de cit mai putina durere, in ciuda faptului ca durerea este cel mai important sistem de alarma al organismului. Durerea nu este o greseala a lui Dumnezeu, asa cum afirma Philip Yancey. Senzatia de durere este un dar nedorit de nimeni. Dar mai mult ca orice, durerea ar trebui considerata o metoda de comunicare.

Emisiunea Sanatatea o Responsabilitate a Fiecaruia ne educa in a face corect diferenta, dar si corelarea intre simptome si boala. Pentru ca simptomele nu reprezinta decat inceputul vindecarii, atunci cand ne asumam responsabilitatea cotidiana pentru propria sanatate. Invitatii nostri sunt medici specialisti, care ne insotesc la fiecare editie si ne orienteaza in procesul acesta atit de important al cultivarii datoriei de a ne pastra sanatatea , cit timp o avem si de a o imbunatati cind e cazul.

Realizatoare: Nicoleta Burtic
Comentarii (0)add comment

Scrie un comentariu
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley

Copyright 2007. All Rights Reserved.
busy