Recomandari

Pentru o vizualizare optima a site-ului folositi Mozilla Firefox.

Link-uri

RESURSE CRESTINE
INFO CRESTIN 

Sondaj
Ce tematici doriti sa abordeze emisiunile RVEi?
 
Toolbar RVEi
Asculta LIVE
Asculti R.V.E. International live

Asculta cu Media Player
Asculta cu Winamp
Asculta cu Real
Home arrow Realizatori arrow Claudia Vancea
Claudia Vancea PDF Imprimare E-mail
Prin ceea ce fac si prin ceea ce se difuzeaza la RVE imi doresc ca oamenii sa se apropie de Dumnezeu, sa cerceteze si sa priceapa Scripturile, practicand apoi un crestinism biblic... 


In vremea noastra ne confruntam cu probleme extrem de variate in familie, in relatiile dintre noi ca si colegi si in societate dar cu siguranta, dupa o cautare atenta, eventual indrumati de crestini veritabili care studiaza Biblia si traiesc conform adevarurilor ei, vom descoperi principii de viata care sa ne indrume in hatisul problemelor de fiecare zi. Ii iubesc mult pe ascultatori, dorindu-le ca Domnull sa le daruiesca tot ce este mai bun pt ei. Uneori, cand am de-a face cu persone mai dificile, ma gandesc cum mi-as dori sa fiu tratata eu de altii dar mai ales trebuie sa-mi reamintesc cat de bun e Domnul cu mine, cata rabdare are El in modelarea caracterului meu, avand in vedere vesnicia cu El.

Cei in masura sa aprecieze dedicarea si timpul investit pt RVE sper sa o faca in mod obiectiv. Doresc ca Dumnezeu sa fie onorat si Imparatia Lui sa se extinda iar in final El sa noteze ca “buna” toata slujirea mea.